Lindi në Vlorë, në vitin 1937. Me vendim nr. 607, datë 9 tetor 1975, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut me anë të arratisjes jashtë shtetit", dhe e dënoi me 18 vjet heqje lirie, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 264
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.