Lindi më 10 mars të vitit 1923, në Peshkopi. U arrestua më 22 shtator 1950, dhe më 22 janar 1951, me vendim nr. 41, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor se "ka dezertuar nga radhët e ushtrisë për t’u arratisur në Jugosllavi dhe ka nxitur shokët e tij për t’u arratisur" dhe e dënoi me 6 muaj heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 135
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.