Lindi më 1922, në Elbasan. Më 12 tetor 1946, me vendim nr. 346, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënoi "si armik i popullit dhe sabotator i pushtetit", me burgim përjetshëm, humbjen e të drejtave politike baraz me kohën e dënimit dhe konfiskim pasurie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5/1, Fl. 2996-2997
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.