Lindi më 5 dhjetor të vitit 1936, në Gjirokastër. Më 11 dhjetor 1951, Gjykata
Territoriale e Durrësit e deklaroi fajtor për "krimet: agjitacion e propagandë kundër
pushtetit popullor dhe pjesëmarrje në grup antipushtet" dhe e dënoi me 5 vjet
heqje lirie dhe me konfiskimin e pasurisë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 17
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.