Lindi më 1913, në Reç, Dibër. Më 8 prill 1955, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut", me 15 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 12, Fl. 23-24
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.