Lindi më 1915, në Shijak. Më 2 korrik 1945, me vendim nr. 29, Gjykata Ushtarake e Durrësit e deklaroi "armik të popullit" dhe e dënoi me 30 vjet burg. U fal më dekret, më 27 prill të vitit 1949.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 42/1, FL. 34-35
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.