Lindi më 1908, në Pjeshkës, Tiranë. Më 28 maj 1949, Gjykata e Lartë, Kolegji Ushtarak, e dënoi për «pjesëmarrje në një organizatë antipushtet», me 3 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 1vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 405
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.