Lindi më 1944, në Laç. Më 25 korrik 1967, me vendim nr. 33, Gjykata e Tiranës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër shtetit», dhe e dënoi me 3 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 122.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.