Lindi në Shkodër, më 3 shtator të vitit 1930. Më 13 shkurt 1981, Gjykata e Sarandës e deklaroi fajtor për “krimin e agjitacionit e të propagandës kundër shtetit”, dhe e dënoi me pesëmbëdhjetë vjet burg dhe humbjen e të drejtave për pesë vjet kohë dënim i kombinuar.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 693
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.