Lindi më 1906, në Elbasan. Më 9 shtator 1945, me vendim nr. 70, Gjykata Ushtarake Korçë e deklaroi fajtor "se ka dezertuar nga radhët e ushtrisë sonë duke rënë në kontakt me elementët reaksionarë", dhe e dënoi me 1 vit burg dhe punë të detyruar.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 21, FL. 112-113; F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 178-179
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.