Datëlindja: 1909. Vendbanimi: Egjipt, Korçë. Shtresa: qytetare e mesme. Data e arrestimit: 28 dhjetor 1950. Dënuar: 4 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: për agjitacion dhe propagandë kundër shtetit

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.