Kristo Jorgji Aleksi (1924), lindur në Janinë, demokrat grek (komunist), dënuar pse kishte dashur të arratisej. U dënua me 8 vjet burg.

Burimi: Kastriot Dervishi, “Burgjet dhe kampet e Shqipërisë komuniste”
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.