Lindi në Delvinë, në vitin 1877. Në zbatim të ligjit nr. 7514, datë 30 shtator 1991, të ligjit nr. 7660, datë 14 janar 1993, si dhe të udhëzimit nr. 2, datë 4 janar 1992, të Këshillit të Ministrave, për njohjen e kohës së dënimit të vuajtur për motive politike, komisioni, në mbledhjen e datës 30 dhjetor 1994 vendosi vërtetimin e faktit juridik të vuajtjes së dënimit për motive politike nga ish i dënuari Kosta Kristo Manari nga data 10 mars 1947 deri në datën 26 nëntor 1947.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 185
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.