Lindi në vitin 1887, në Pukë. Me vendim nr. 27, datë 24 qershor 1946, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për «strehim e furnizim kriminelash», dhe e dënoi me 3 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 110.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.