Lindi në Pukë, në vitin 1920. Me vendim nr. 44, datë 21 korrik 1954, Gjykata Ushtarake Territoriale e Shkodrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe "agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me 12 vjet heqje lirie, si dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.