Lindi më 14 prill të vitit 1931, në fshatin Braçanj të Devollit. Më 7 mars 1985, Gjykata e Korçës e deklaroi fajtor "për tradhti ndaj atdheut, për vënie në shërbim të agjenturës dhe pjesmarrje në një organizatë kriminale kundër pushtetit popullor në bashkëpunim" dhe për "agjitacion e propagandë", ndaj e dënoi me 20 vjet heqje lirie dhe me humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 570-570/1
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.