I dënuar si kundërshtar e armik i partisë. Në vitin 1964, arrestojnë edhe të birin për tentativë arratisjeje dhe e dënojnë me 11 vite burg, megjithëse ai vetëm sa kishte biseduar për t'u arratisur, pa u nisur kurrë.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.