Lindi më 1926, në Ishëm të Durrësit. Me vendim nr. 25, datë 26 tetor 1963, Gjykata e Rrethit të Durrësit e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjeje jashtë shtetit" dhe e dënoi me 14 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 329
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.