Lindi më 1901, në Gostimë, Elbasan. Më 13 janar 1947, me vendim nr. 14, Gjykata Ushtarake  Elbasan  e  dënoi  “si  armik i popullit”, me 15 vjet burg, humbjen e të drejtës elektorale për aq kohë dhe konfiskim pasurie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 300.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.