Lindi më 1920, në Përmet. Më 20 korrik 1981, me vendim nr. 23, Gjykata e Përmetit e dënoi për "agjitacion e propagandë kundër shtetit", me 9 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl. 1565
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.