Datëlindja: 1911. Vendbanimi: Kosovë, Durrës. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 15 korrik 1949. Dënuar: 5 vite. Zbritje dënimi: 4 vite. Akuza: ka strehuar dhe ka furnizuar kriminelë

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.