Lindi më 1915, në Elbasan. Më 25 nëntor 1949, me vendim nr. 201, Gjykata e Lartë Ushtarake e dënoi "se ka qenë polic për sigurimin e burgut, ka marrë pjesë në organizatë antipushtet të formuar brenda në burg dhe ka bërë agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor", me 20 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2887-2888
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.