Lindi më 1898, në Shkodër. Më 3 shtator 1948, me vendim nr. 350, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "faje penale kundër shtetit dhe popullit" dhe e dënoi me 5 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45/1, FL. 15-16
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.