Lindi në fshatin Muzinë të Sarandës, në vitin 1904. Më 1 tetor 1950, Gjykata Speciale e Sigurimit e deklaroi fajtor për "krimin e ushtrimit të aktivitetit të spiunazhit grek duke dhënë informata me karakter sekret politik, ekonomik dhe ushtarak", dhe e dënoi me 20 vjet privim lirie. Me dekret nr. 1589, datë 18 dhjetor 1952 të Presidiumit të Kuvendit Popullor, dënimi iu zbrit në 10 vjet heqje lirie.

 

Burimi: Aiskk, F. 1, Viti 2013, D. 10, F. 173-174
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.