Lindi më 1902, në Rajcë, Librazhd. Më 10 tetor 1951, me vendim nr. 181,
Gjykata Ushtarake Territoriale Korçë dënoi për “tentativë arratisje dhe dhënie informacionesh“, me 4 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtave elektorale për 1 vit.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 8. Fl. 31-32
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.