Lindi më 1964, në Hane, Dukagjin. Më 4 dhjetor 1984, me vendim nr. 73, Gjykata Shkodër e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut në formë arratisjeje në bashkëpunim mbetur në tentativë", dhe “agjitacion e propagandë”, me 13 vjet burg.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, Fl. 669-670
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.