Lindi në Pogradec, në vitin 1892. Me vendim nr. 250, datë 4 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "faje penale kundra popullit e shtetit" dhe e dënoi me 5 vjet privim lirie dhe humbjen e të drejtave politike për 2 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 188
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.