Lindi më 1929, në Vermosh të Malësisë së Madhe. Më 21 janar 1952, me vendim nr. 19, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «bashkëpunim me diversantët, duke i strehuar e furnizuar dhe për agjitacion e propagandë», dhe e dënoi me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 254.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.