Lindi në Pukë, më 28 qershor të vitit 1947. Më 26 janar 1980, me vendim nr. 3, Gjykata e Pukës e deklaroi fajtor për "sabotim në ekonomi" dhe "agjitacion e propogandë" dhe e dënoi me 25 vjet heqje lirie, si dhe humbjen e të drjetave elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 332
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.