Lindi në Shkodër, në vitin 1905. Me vendim nr. 29, datë 16 shkurt 1946, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "pjesëmarrje në një organizatë politike" dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 178
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.