Lindi më 1925, në Gjakovë. Më 15 maj 1946, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për "bashkëpunim me të arratisur", me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtave civile e politike baraz me kohën e ndëshkimit.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 106-107
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.