Lindi më 1935 në Lezhë. Më 19 shtator 1976, me vendim nr. 46, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Beratit, e dënoi për "agjitacion e propagandë" me 8 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5/1, Fl. 2723-2724Gjon Fizi 
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.