Lindi në Krujë, në vitin 1929. U arrestua më 23 maj 1952, dhe me vendim nr. 268, datë 31 tetor 1952, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor se "ka marrë pjesë në banda të armatosura" dhe e dënoi me 20 vjet burg dhe humbjen e të drejtave për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 331
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.