Lindi më 1919, në fshatin Zhejë të Krujës. Më 19 shtator 1949, me vendim nr. 148, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor për «bashkëpunim me kriminelët, ka bërë mbledhje për rrëzimin e pushtetit», dhe e dënoi me 3 vjet burg. Më 3 prill 1978, me vendim nr. 27, Gjykata e Krujës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor», dhe e dënoi me 10 vjet burg.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017),307
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.