Lindi më 1911, në Pukë. Me vendim nr. 184, datë 21 nëntor 1959, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "arratisje nga vendi i internimit" dhe për "kalim të kufirit në mënyrë të paligjshme" dhe e dënoi me 7 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 356
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.