Lindi në Shkodër, në vitin 1921. Me vendim nr. 18, datë 30 maj 1953, Gjykata Speciale e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 165
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.