Lindi në vitin 1915, në Shkodër. Me vendim nr. 69, datë 9 maj 1949, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor se "ka organizuar një grup kundërshtarësh", për "agjitacion e propagandë" dhe se "ka nxitur persona për t’u arratisur", dhe e dënoi me 7 vjet burg me punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave civile për 2 vjet kohë. Me vendim nr. 38, datë 22 gusht 1959, Gjykata Ushtarake e Qarkut të Shkodrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 97
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.