Lindi në Korçë, më 25 shkurt 1931. Me vendim nr. 67, datë 14 mars 1970, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 370
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.