Lindi më 22 shtator të vitit 1951, në Korçë. Më 31 maj 1976, Gjykata e Rrethit të Korçës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për 2 vjet kohë. Dënimin e vuajti në kampin e Spaçit.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 2.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.