Lindi më 1918, në Rej Zezë. Më 10 tetor 1952, me vendim nr. 199, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për «strehim dhe furnizim kriminelësh», dhe e dënoi me 10 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 109.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.