Lindi në Dukagjin, në vitin 1913. U arrestua më 16 janar 1947, dhe me vendim nr. 151, datë 24 prill 1947, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "faje kundër popullit dhe shtetit", dhe e dënoi me 20 vjet privim lirie dhe humbjen e të drejtave civile-politike baraz me kohën e dënimi

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI(Tiranë: ISKK, 2016), 41
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.