Lindi më 1927, në Bari, Itali. Më 25 nëntor 1947, Gjykata Ushtarake e dënoi për "agjitacion e propagandë kundër shtetit", me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtave civile e politike.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 231
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.