Lindur më 14 janar 1934 në Shkodër. Më 21 nëntor 1978, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër shtetit», dhe e dënoi me dymbëdhjetë vjet burg dhe humbjen e së drejtës elektorale për pesë vjet kohë.

Burimi: AISKK, Fondi 1, Viti 2013, Dosje 4, Faqe 535
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.