Lindi më 1914, në Shkodër. Më 23 korrik 1945, me vendim nr. 153, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "krime kundër shtetit" dhe e dënoi me 15 vjet burg, konfiskim të pasurisëdhe humbjen e të drejtave civile e politike. Me urdhëresë të kryeministrisë, dënimi iu zbrit në 10 vjet burg.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 107
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.