Lindi më 1951, në Frashër, Përmet. Më 7 shtator 1978, me vendim nr. 37, Gjykata Përmet e dënoi “për agjitacion e propagandë kundër pushtetit”, me 10 vjet burg dhe konfiskim pasurie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 8. Fl. 221-222
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.