Lindi më 1949, në Shkodër. Më 15 shtator 1980, me vendim nr. 266, Gjykata e Shkodrës e dënoi «për agjitacion e propagandë kundër shtetit», me 5 vjet burg dhe heqjen e të drejtës së zgjedhejs për 3 vjet.

 

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 1176.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.