Lindi më 25 janar të vitit 1946, në fshatin Kapshticë të Devollit. Më 28 korrik 1987, Gjykata e Lushnjës e dënoi me 18 vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë për «tradhëti ndaj atdheut».

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 298.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.