Lindi më 1902, në Ndërfullaz, Rrëshen. Më 27 dhjetor 1951, me vendim nr. 253, Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi për "krimin e strehim dhe furnizim" dhe "agjitacion e propagandë", me 15 vjet burg. Më 1954, dënimi iu zbrit në 7 vjet burg.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 11. Fl. 461-462
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.