Lindi në Dajç të rrethit të Shkodrës, më 19 korrik të vitit 1931. U arrestua më 29 dhjetor 1967. Më 22 maj 1968, Gjykata e Qarkut të Shkodrës e dënoi me njëzet vjet burg dhe me konfiskimin e pasurisë së tij për «tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit».

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 571.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.