Lindi më 1903, në Juban, Shkodër. Më 12 prill 1977, me vendim nr. 80, Gjykata Ushtarake Territoriale e Shkodrës e deklaroi fajtor për "krimin e agjitacion e propagandës dhe moskallëzimit të krimit kundër shtetit" dhe e dënoi me 11 vjet burg, humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet dhe konfiskimin e pasurisë.

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2015, D. 27, f . 422-423
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.